Virtuální telekomunikační operátoři - Šesták, Jan (2009)
Práce podává ucelený pohled na trh mobilních virtuálních operátorů a popis důležitých faktorů vstupu mobilního virtuálního operátora na trh s dílčím zaměřením na popis situace na českém trhu. Popis jednotlivých faktorů se zaměřuje na oblasti legislativní, technologické, oblasti konkurence a trhu.