Virtuální telekomunikační operátoři - Šesták, Jan; Jandoš, Jaroslav; Čech, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce podává ucelený pohled na trh mobilních virtuálních operátorů a popis důležitých faktorů vstupu mobilního virtuálního operátora na trh s dílčím zaměřením na popis situace na českém trhu. Popis jednotlivých faktorů se zaměřuje na oblasti legislativní, technologické, oblasti konkurence a trhu.
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses