Návrh aplikace pro podporu vybraných procesů pro malý obchod s výpočetní technikou - Prchlík, Tomáš (2009)
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh informačního systému na podporu vybraných procesů pro malý obchod s výpočetní technikou. První část práce se zabývá k danému tématu potřebným teoretickým základem. V druhé části, která je praktická, je podrobně popsán řešený problém pomocí metodologie měkkých systémů a zvolena vhodná forma obchodu. Dále se v této části bakalářská práce věnuje vlastnímu návrhu softwarové aplikace. Jsou zde zjištěny požadavky na vyvíjený software a zmapovány hlavní procesy obchodu, které jsou dále dekomponovány.