Návrh aplikace pro podporu vybraných procesů pro malý obchod s výpočetní technikou - Prchlík, Tomáš; Klas, Jan; Krečman, Kamil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh informačního systému na podporu vybraných procesů pro malý obchod s výpočetní technikou. První část práce se zabývá k danému tématu potřebným teoretickým základem. V druhé části, která je praktická, je podrobně popsán řešený problém pomocí metodologie měkkých systémů a zvolena vhodná forma obchodu. Dále se v této části bakalářská práce věnuje vlastnímu návrhu softwarové aplikace. Jsou zde zjištěny požadavky na vyvíjený software a zmapovány hlavní procesy obchodu, které jsou dále dekomponovány.
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; UML (modelovací jazyk); systémová analýza; bakalářské práce; UML (modeling language); system analysis; bachelor's theses