Možnosti expanzie spoločnosti 2N TELEKOMUNIKACE a.s. na zahraničné trhy - Vrablová, Dana; Žebrák, Miroslav; Klíma, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Možnosti expanze společnosti 2N TELEKOMUNIKACE a.s. na zahraniční trhy
Vedoucí práce: Miroslav Žebrák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses