Dopady legislativy krizového řízení České republiky na podnikohospodářskou sféru - Nadrchal, Martin; Kopecký, Zdeněk, 1949-; Antušák, Emil, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Legislativa krizového řízení České republiky umožňující zvládání krizových situací vyplývajících z bezpečnostních hrozeb se dotýká i hospodářské sféry, která je předmětem i Bezpečnostní strategie ČR. Pro podnikohospodářskou sféru z toho vyplývají mnohé povinnosti a restrikce. Na druhou stranu veřejná správa potřebuje k řešení krizových situací zdroje poskytované podnikatelskými subjekty, což vytváří prostor pro uplatnění jejich aktivit. Mnohé povinnosti i možnosti však nejsou komplexně pojímány a systémově uspořádány pro racionalizaci a efektivitu jejich naplňování.
Vedoucí práce: Zdeněk Kopecký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses