Finanční analýza společnosti Colorlak, a.s. - Svobodová, Martina; Boukal, Petr, 1962-2022; Blažek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této bakalářské práce je zpracování finanční analýzy českého podniku Colorlak, a.s., který se zabývá výrobou a prodejem chemických látek a přípravků. Tohoto cíle se pokusím dosáhnout pomocí vybraných metod a ukazatelů, které mi pomohou odhalit a zhodnotit celkovou situaci společnosti. Analýza bude provedena pro období let 2003-2007. Práce je rozdělena na 2 hlavní části. V té první - teoretické objasním předmět a účel finanční analýzy, zdroje informací pro její zpracování a také metodický aparát, který jsem při své práci použila. Druhá část je praktická a je věnována samotnému představení podniku, zpracování dat, ketré mám k dispozici, a interpretaci dosažených vcýsledků.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses