Poskytování služeb z hlediska provozního managementu ve společnosti Exim tours - Malafová, Martina (2008)
Ambicí této práce je reflexe složitého systému provozu a plánování CK Exim tours v zahraniční destinaci Hurghada - Egypt. Vedle kapacitního plánování orientovaného na ubytovací prostory, prostředky pro transfer klientů? se práce zabývá i možnostmi zvýšení kvality poskytované služby při zohlednění náboženských, kulturních, geografických a dalších specifik podnikání v této destinaci.