Poskytování služeb z hlediska provozního managementu ve společnosti Exim tours - Malafová, Martina; Svobodová, Hana, 1961-; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Ambicí této práce je reflexe složitého systému provozu a plánování CK Exim tours v zahraniční destinaci Hurghada - Egypt. Vedle kapacitního plánování orientovaného na ubytovací prostory, prostředky pro transfer klientů? se práce zabývá i možnostmi zvýšení kvality poskytované služby při zohlednění náboženských, kulturních, geografických a dalších specifik podnikání v této destinaci.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; cestovní ruch; provozní management; služby; bakalářské práce; tourism; operations management; service industries; bachelor's theses