Kritéria zákazníků při výběru prodejny - obchodního řetězce - Háková, Hana; Kališová, Libuše, 1947-; Kašová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá preferencemi zákazníků při výběru prodejny a skutečnostmi, které ovlivňují jejich rozhodnutí při výběru místa nákupu. Výzkum je proveden mezi respondenty v okrese Tábor a to na základě mnou vytvořeného dotazníku. Výsledky jsou porovnány s celorepublikovým výzkumem.
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses