Analýza využití IS/ICT ve společnosti Futurelab GmbH Wien - Bečvář, Jan; Šalamon, Tomáš; Figula, Radoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím informačních systémů a informačních a komunikačních technologií v laboratořích holdingu Futurelab GmbH Wien. Snaží se analyzovat, jak společnost využívá zavedeného informačního systému k podpoře laboratorních procesů, podpoře rozhodovacích procesů a zda systém poskytuje společnosti nějaké další výhody. Praktická část obsahuje rozbor stávajícího informačního systému, laboratorních procesů, požadavků na nový informační systém jak z hlediska legislativy, tak z hlediska zachování kontinuity laboratorního provozu a přehled poptávané funkcionality. Součástí závěrečné části je rozbor možností zavedení nového informačního systému včetně analýzy českého trhu s dodavateli laboratorních informačních systémů. U každého dodavatele jsou představeny nabídky laboratorních systémů s jejich popisem a hodnocením.
Vedoucí práce: Tomáš Šalamon
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses