Optimalizace výroby v oděvním průmyslu - Skočdopol, Petr (2009)
Úkolem bakalářské práce bylo optimalizovat výrobu a řízení zásob v oděvním průmyslu, a to konkrétně ve společnosti AKSANA, s. r. o., V první části je teoretická část optimalizace výroby. V druhé je praktické řešení za pomocí optimalizačního programu Lingo. Teoretické základy pro řízení zásob je v třetí části a v čtvrté je praktická aplikace řízení zásob v deterministickém systému víceproduktových zásob ve společnosti AKSANA, s. r. o.