Optimalizace výroby v oděvním průmyslu - Skočdopol, Petr; Kalčevová, Jana; Lagová, Milada, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Úkolem bakalářské práce bylo optimalizovat výrobu a řízení zásob v oděvním průmyslu, a to konkrétně ve společnosti AKSANA, s. r. o., V první části je teoretická část optimalizace výroby. V druhé je praktické řešení za pomocí optimalizačního programu Lingo. Teoretické základy pro řízení zásob je v třetí části a v čtvrté je praktická aplikace řízení zásob v deterministickém systému víceproduktových zásob ve společnosti AKSANA, s. r. o.
Vedoucí práce: Jana Kalčevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses