Podnikatelský plán - Šimečková, Barbora; Krause, Josef, 1978-; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mé práce bylo vytvořit podnikatelský plán v oblasti IT. V teoretické části se zabývám postupy k vytvoření kvalitního podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje konkrétní plán pro mou společnost.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; náklady; bakalářské práce; costs; bachelor's theses