Převod daňové evidence na účetnictví - Hájková, Kateřina (2008)
V mé práci popisuji převod daňové evidence na účetnictví. Vymezuji nejdůležitější pojmy související s daňovou evidencí a účetnictvím. Vysvětluji významnost samotného převodu a v jednotlivých krocích popisuji sled všech nezbytných činností souvisejících s převodem. Na komplexním příkladu přímo ukazuji celý průběh převodu.