Převod daňové evidence na účetnictví - Hájková, Kateřina; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
V mé práci popisuji převod daňové evidence na účetnictví. Vymezuji nejdůležitější pojmy související s daňovou evidencí a účetnictvím. Vysvětluji významnost samotného převodu a v jednotlivých krocích popisuji sled všech nezbytných činností souvisejících s převodem. Na komplexním příkladu přímo ukazuji celý průběh převodu.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; daňová evidence; účetnictví; bakalářské práce; tax accounting; accounting; bachelor's theses