Finanční analýza společnosti Metrostav a.s. - Zemanová, Kateřina (2008)
Jako téma mé bakalářské práce jsem zvolila finanční analýza společnosti Metrostav a.s. Analýza shrnuje roky 2003-2007. Použila jsem různé finanční ukazatele, které charakterizují finanční situaci společnosti.