Finanční analýza společnosti Metrostav a.s. - Zemanová, Kateřina; Boukal, Petr, 1962-2022; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Jako téma mé bakalářské práce jsem zvolila finanční analýza společnosti Metrostav a.s. Analýza shrnuje roky 2003-2007. Použila jsem různé finanční ukazatele, které charakterizují finanční situaci společnosti.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; stavebnictví; bakalářské práce; financial analysis; construction industry; bachelor's theses