Motivace studentů v týmech - Pecen, Pavel; Lorencová, Hana; Gruber, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Vedení a motivace studentů ve skupině
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; studenti; motivace; bakalářské práce; students; motivation (psychology); bachelor's theses