Podniková sféra v stave ropnej núdze - Guľašová, Mária; Kopecký, Zdeněk, 1949-; Antušák, Emil, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat a vyhodnotit postavení podnikové sféry v řešení stavu ropné nouze a zjistit souvislost mezi systémem hospodářských opatření pro krizové stavy a problematikou řešení stavu ropné nouze. Po vyhodnocení dané situace jsem došla k závěru, že podniková sféra je nezbytná při řešení stavu ropné nouze. Strategické nouzové zásoby ropy v státních hmotních rezervách tvoří součást systému hospodářských opatření pro krizové stavy.
Vedoucí práce: Zdeněk Kopecký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; ropa; bakalářské práce; petroleum; bachelor's theses