Strategická analýza - Čížek, Ondřej; Krause, Josef, 1978-; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Strategická analýza Škoda auto a.s.. Analýza makrookolí a mikrookolí, vnějších zdrojů a schopností a SWOT. Doporučení vhodné další strategie.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses