Optimalizace procesů oddělení IT - Lipták, Aleš; Kunstová, Renata, 1962-; Fuxa, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této bakalářské práce je optimalizace procesů oddělení IT v Brandýse nad Labem, která bude realizována v prostředí Lotus Notes/Domino, jenž je v závodě používáno jako nástroj pro komunikaci, plánování schůzek a dalších činností. Práce je rozdělena do jednotlivých tématických částí, ve kterých je nejprve představeno konkrétní oddělení IT, dále je zde přiblížena problematika reengineeringu podnikových procesů včetně standardu pro modelování, prostředí Lotus Notes/Domino a poslední část obsahuje analýzy procesů a návrh na změnu s cílem na jejich zefektivnění a s ohledem na možnosti systému, ve kterém budou řešeny. Přínos práce spočívá nejen ve zjištění nedostatků v probíhajících procesech a navržení jejich nového stavu, ale i ve specifikaci požadavků pro aplikaci realizovanou v prostředí Lotus Notes/Domino, které poté mohou být použity k dalšímu vývoji aplikace.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; reengineering; bakalářské práce; reengineering (management); bachelor's theses