Odměňování pracovníků - Rajdlová, Jana; Šikýř, Martin, 1974-; Rumler, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat zásady a postupy odměňování zaměstnanců a analyzovat systém odměňování zaměstnanců ve společnosti VARIEL, a.s.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses