Personální práce v malém podniku - Dvořák, Lukáš; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem bakalářské práce je analyzovat zásady a postupy personální práce a vybraných personálních činností (získávání, výběru, přijímání a adaptace pracovníků, řízení pracovních výkonů a hodnocení pracovníků, odměňování pracovníků a vzdělávání a rozvoje pracovníků), které používá vedoucí pracovník v malé rodinné firmě působící v gastronomii, porovnat teorii s praxí, identifikovat a objasnit přednosti a nedostatky a pokusit se navrhnout a zdůvodnit jejich využití a řešení. Výsledkem by měla být optimalizace personální práce ve sledované firmě.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses