Metody ochrany proti odposlechu a sledování v digitálních sítích - Pokorný, Tomáš; Šalamon, Tomáš; Štorková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Hlavním cílem této práce je představit čtenáři ucelený pohled na téma odposlechů a sledování v digitálních sítích. Zároveň se práce snaží nalézt vždy vhodné řešení konkrétní hrozby. Bezpečnostní opatření jsou rozdělena na technologická a organizační. Jako názorný příklad jejich aplikace slouží kapitola poslední, kdy je u konkrétní firmy popsán postup, podle něhož by se mělo postupovat v případě řešení komplexní ochrany proti odposlechům. Dojde i na kalkulaci orientačních celkových nákladů.
Vedoucí práce: Tomáš Šalamon
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; šifrování; bakalářské práce; encryption; bachelor's theses