Krizový plán firmy - Lonk, David; Antušák, Emil, 1948-; Kopecký, Zdeněk, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce pojednává o významu krizového plánu firmy v oblasti prevence rizik a o jeho užití v době krizové situace, analyzuje metody a postupy užívané při jeho tvorbě. Detailně zkoumá tvorbu plánu od identifikace možných rizik, přes návrh řešení, až po testování a aktualizaci. Dále popisuje nejvhodnější strukturu krizového plánu s ohledem na jeho využití v praxi, analyzuje některé další speciální plány, které jsou obvykle součástí krizového plánu firmy. Cílem praktické části je vytvoření modelového krizového plánu.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; krizový management; bakalářské práce; crisis management; bachelor's theses