Finanční benchmarking - Svobodová, Lucie; Neumaierová, Inka, 1960-; Mann, Berthold; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce se zabývá finanční analýzou společnosti Pivovary Staropramen a.s., zhodnocením jejího finančního zdraví a nastíněním jejího budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses