Měnová krize v Argentině - Ryznar, Vojtěch; Korda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce "Měnová krize v Argentině" je rozdělena na teoretickou a empirickou část. Teoretická část se zabývá měnovými krizemi z obecného úhlu pohledu. Jsou zde popsány příčiny, průběh a důsledky měnové krize. Empirická část je věnována samotné argentinské měnové krizi. Je zde popsána historie Argentiny od vyhlášení nezávislosti až po vypuknutí krize. Následuje část, kde je rozebrán průběh, příčiny krize a následný pokrizový vývoj. Závěrečné kapitoly práce jsou věnovány vztahům s MMF, analýze argentinského měnového výboru a důsledků, které vyplývají z krize.
Vedoucí práce: Jan Korda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; Argentina; bakalářské práce; Argentina; bachelor's theses