Měření výkonnosti a jeho využití v projektech - Svata, Bohuslav; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Chlapek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato práce si klade za úkol splnění několika cílů. Prvně jde o představení měření výkonnosti a zasvěcení čtenáře do problematiky tohoto oboru. Dalším úkolem je prezentovat některé z používaných metodik měření výkonnosti, vzájemně je porovnat a diskutovat vhodnost jejich použití v prostředí projektového managementu v oboru ICT. V posledním bodě práce srovnává rozdílnosti měření na celopodnikové a projektové úrovni a představuje využití metodik měření výkonnosti v projektech.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; metrika; měření výkonnosti; bakalářské práce; versification; performance measurement; bachelor's theses