KLÍČOVÁNÍ NÁKLADŮ PRO ÚČELY ZDANĚNÍ PŘÍJMŮ NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ V ČR - Jarošová, Jana (2009)
V této práci se zabývám problémem zdanění příjmů neziskových organizací, vymezuji konkrétní druhy nákladů, pojednávám o důvodech nutných pro rozlišování nákladů a zmiňuji časté chyby, které se při přiřazování nákladů k výnosům vyskytují. Cílem práce je analyzovat klíčování nákladů neziskových subjektů (obecně prospěšných společností) pomocí dvou vhodných metod, následné porovnání těchto metod a zjištění rozdílů při klíčování.