KLÍČOVÁNÍ NÁKLADŮ PRO ÚČELY ZDANĚNÍ PŘÍJMŮ NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ V ČR - Jarošová, Jana; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
V této práci se zabývám problémem zdanění příjmů neziskových organizací, vymezuji konkrétní druhy nákladů, pojednávám o důvodech nutných pro rozlišování nákladů a zmiňuji časté chyby, které se při přiřazování nákladů k výnosům vyskytují. Cílem práce je analyzovat klíčování nákladů neziskových subjektů (obecně prospěšných společností) pomocí dvou vhodných metod, následné porovnání těchto metod a zjištění rozdílů při klíčování.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses