Role facility manažera u klienta a poskytovatele ISS Facility Services s.r.o. - Zimolová, Michaela; Vyskočil, Vlastimil K., 1948-; Kohut, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce je zaměřená na skoumání nově se utvářející profese -- facility manažer. Vychází z reálné situace v oboru facility management v ČR. Práce vznikla ve spolupráci s poskytovatelem facility management služeb ISS Facility Services s.r.o.
Vedoucí práce: Vlastimil Vyskočil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; facility management; bakalářské práce; facility management; bachelor's theses