Formální závislost vývoje tržní hodnoty ČEZ, a.s. na účetních ukazatelích rentability a hodnotových ukazatelích výkonnosti - Fajnor, Tomáš (2009)
Cílem této práce je prověření závislosti vývoje tržní ceny akcií obchodovaných na burze na účetních ukazatelích rentability a hodnotových ukazatelích výkonnosti.