Formální závislost vývoje tržní hodnoty ČEZ, a.s. na účetních ukazatelích rentability a hodnotových ukazatelích výkonnosti - Fajnor, Tomáš; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem této práce je prověření závislosti vývoje tržní ceny akcií obchodovaných na burze na účetních ukazatelích rentability a hodnotových ukazatelích výkonnosti.
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; akcie; bakalářské práce; stocks; bachelor's theses