Využití geotermální energie v ZOO v Ústí nad Labem - Knězů, Kristýna; Dvořák, Antonín; Hadrabová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Tato práce se zabývá obnovitelnými zdroji energie. Nejdříve jsou popsány jejich obecné vlastnosti, legislativní rámec a jejich užití v České republice. Poté se práce zaměřuje na geotermální energii a její využití v rozsáhlém projektu realizovaném v Zoologické zahradě Ústí nad Labem. Poslední část práce řeší návratnost investice a úspěch realizace projektu.
Vedoucí práce: Antonín Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: aplikovaná environmentální ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; geotermální energie; bakalářské práce; geothermal energy; bachelor's theses