Analýza pojištění právní ochrany v podmínkách českého pojistného trhu - Bolfová, Veronika; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Obsahem bakalářské práce je analýza pojištění právní ochrany v podmínkách českého pojistného trhu. Pojištění právní ochrany představuje právní a finanční pomoc v případech právních sporů či hájení práv klienta. Právní ochrana zahrnuje také poskytnutí poradenství a právních rad zkušenými právními zástupci. Pomocí pojištění právní ochrany dochází ke krytí nákladů, které vznikly v souvislosti se vznikem právního sporu. Práce je rozdělená do dvou celků. První z nich je zaměřen na základní charakteristiku, vymezení pojištění, historický vývoj a také výluky z pojištění právní ochrany. V následující části popisuji situaci pojištění právní ochrany na českém pojistném trhu. Jsou zde popsány konkrétní produkty pojištění právní ochrany a srovnání nabídky jednotlivých pojišťoven nabízející tento typ pojištění.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses