Výsledek hospodaření a jeho úprava na daň z příjmů právnických osob - Káňová, Monika; Marhounová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce se zabývá výsledkem hospodaření a jeho úpravou na daň z příjmů právnických osob. Nejprve podrobně popisuje členění nákladů a výnosů. Další kapitola je věnována výsledku hospodaření a jeho úpravě na daň z příjmů právnických osob. Na závěr je uvedeno pár praktických příkladů.
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; náklady; bakalářské práce; costs; bachelor's theses