Finanční analýza společnosti BIZETT CZ, s.r.o. - Prokešová, Lenka (2009)
Cílem této bakalářské práce bylo provést finanční analýzu společnosti BIZETT CZ, s.r.o., a tím zhodnotit finanční situaci a dosavadní vývoj. Analýza byla provedena v letech 2003 až 2008, zhodnocení bylo zjištěno pomocí horizontální, vertikální analýzy, pomocí poměrových ukazatelů,hodnotových ukazatelů modelů finančního zdraví. Závěrem byly výsledky shrnuty a zhodnoceny.