Finanční analýza společnosti BIZETT CZ, s.r.o. - Prokešová, Lenka; Cimický, Jan; Janáč, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této bakalářské práce bylo provést finanční analýzu společnosti BIZETT CZ, s.r.o., a tím zhodnotit finanční situaci a dosavadní vývoj. Analýza byla provedena v letech 2003 až 2008, zhodnocení bylo zjištěno pomocí horizontální, vertikální analýzy, pomocí poměrových ukazatelů,hodnotových ukazatelů modelů finančního zdraví. Závěrem byly výsledky shrnuty a zhodnoceny.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zdraví; analýza; bakalářské práce; health; analysis; bachelor's theses