Adaptace zaměstnanců v organizaci - Kazík, Tomáš (2008)
Ve své bakalářské práci jsem se zabýval adaptací nových zaměstnanců ve společnosti Contacc SE. Společnost se potýká s vysokou fluktuací zaměstnanců a nedostatkem kvalifikovaných uchazečů o práci telefonního operátora. Ve společnosti jsem provedl dotazníkové šetření týkající se spokojenosti zaměstnanců s adaptačním procesem a podporou ze strany nadřízených pracovníků. V adaptačním procesu jsem zjistil velké nedostatky. Proto jsem navrhl taková opatření, která by měla situaci ve společnosti zlepšit.