Adaptace zaměstnanců v organizaci - Kazík, Tomáš; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Ve své bakalářské práci jsem se zabýval adaptací nových zaměstnanců ve společnosti Contacc SE. Společnost se potýká s vysokou fluktuací zaměstnanců a nedostatkem kvalifikovaných uchazečů o práci telefonního operátora. Ve společnosti jsem provedl dotazníkové šetření týkající se spokojenosti zaměstnanců s adaptačním procesem a podporou ze strany nadřízených pracovníků. V adaptačním procesu jsem zjistil velké nedostatky. Proto jsem navrhl taková opatření, která by měla situaci ve společnosti zlepšit.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; telemarketing; bakalářské práce; telemarketing; bachelor's theses