Projektové řízení Six Sigma a uplatnění ve firmě SAP - Dohnalová, Petra (2009)
Tato práce pojednává o metodologii projektového řízení Six Sigma. Ve své první části popisuje základní teoretické principy, zaměřuje se také na pozadí a původ vzniku tohoto přístupu. V praktické části pak dále popisuje a rozvádí adaptaci metody v rámci firmy SAP. Na případové studii projektu FastClose pak přibližuje aplikaci metody na konkrétní projekt.