Projektové řízení Six Sigma a uplatnění ve firmě SAP - Dohnalová, Petra; Kačín, Radovan; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce pojednává o metodologii projektového řízení Six Sigma. Ve své první části popisuje základní teoretické principy, zaměřuje se také na pozadí a původ vzniku tohoto přístupu. V praktické části pak dále popisuje a rozvádí adaptaci metody v rámci firmy SAP. Na případové studii projektu FastClose pak přibližuje aplikaci metody na konkrétní projekt.
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses