Vývoj mobilních aplikací v .NET CF - Novotný, Marek; Buchalcevová, Alena, 1958-; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce je zaměřená na vývoj mobilních aplikací v .NET Compact Frameworku. Popisuje přínos nových verzí .NET CF, prvky které je možné využívat pro jednotlivé typy zařízení (Smartphone, Pocket PC). Práce pojednává také o návrhu GUI pro mobilní zařízení. Dále se práce zabývá možnostmi testování vytvářených aplikací. Popisuje tak Microsoft Device Emulator V3 a jeho možnosti. Také obsahuje stručný popis vývojového prostředí Visual Studio 2008. Obsahuje praktický příklad vytvoření aplikace na posílání SMS zpráv.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses