Hodnocení dopadů regulace v ČR - možnosti využití - Charvátová, Lenka (2008)
Práce je teoretickým pohledem na hodnocení dopadů regulace (RIA). Prostor je věnován převážně ex-ante hodnocení, podrobněji jsou rozebrány části RIA -- konzultace a analýza nákladů a přínosů. Součástí práce je popis stavu kolem reformy regulace a konkrétně RIA ve vybraných zemích a organizacích.