Hodnocení dopadů regulace v ČR - možnosti využití - Charvátová, Lenka; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce je teoretickým pohledem na hodnocení dopadů regulace (RIA). Prostor je věnován převážně ex-ante hodnocení, podrobněji jsou rozebrány části RIA -- konzultace a analýza nákladů a přínosů. Součástí práce je popis stavu kolem reformy regulace a konkrétně RIA ve vybraných zemích a organizacích.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses