Finanční analýza společnosti Rubena, a.s. - Uliarczyk, Jan; Kopalová, Helena; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tématem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Rubena, a.s. zabývající se výrobou a prodejem výrobků z technické pryže. Rubena, a.s. patří v této oblasti mezi tradiční české výrobce s dlouholetou tradicí. V tomto roce (2008) společnost slaví 100 let od založení. Práce je zpracována z externího pohledu na základě veřejně dostupných dat. Z důvodu neexistujících všeobecně uznávaných zásad je práce rozdělena na dvě hlavní části: teoretickou, obsahující použitý metodologický aparát, a praktickou část. Cílem práce je rozbor finančního hospodaření společnosti v letech 2003 -2007. Odhadem budoucího vývoje jsem se především z důvodu globální hospodářské krize nezabýval.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses