Information and knowledge in the decision support system - Drábek, Josef (2009)
Práce se zaměřuje hlavně na systémy pro podporu rozhodování, vliv informací a znalostí na tyto systémy a vývojové posuny v této oblasti informačních technologií. Postupně nás seznámí s rozhodovacím procesem, jeho druhy a používanými modely. Taky se zaměří na techniky a nástroje používané při získávání a uchovávání informací a znalostí. Vytvářením nových znalostí ukáže schopnost učení organizace i za pomoci znalostního managementu. Nakonec vyhodnotí vývojové možnosti a omezení systémů pro podporu rozhodování a poukáže na nedostatky oproti člověku.