Information and knowledge in the decision support system - Drábek, Josef; Rosický, Antonín, 1943-; Heller, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce se zaměřuje hlavně na systémy pro podporu rozhodování, vliv informací a znalostí na tyto systémy a vývojové posuny v této oblasti informačních technologií. Postupně nás seznámí s rozhodovacím procesem, jeho druhy a používanými modely. Taky se zaměří na techniky a nástroje používané při získávání a uchovávání informací a znalostí. Vytvářením nových znalostí ukáže schopnost učení organizace i za pomoci znalostního managementu. Nakonec vyhodnotí vývojové možnosti a omezení systémů pro podporu rozhodování a poukáže na nedostatky oproti člověku.
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; informační management; znalostní management; informace; bakalářské práce; information management; knowledge management; information; bachelor's theses