Doprava v Benátkách - Grebennikov, Dmitry; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
1. Teoreticka cast 2. Prakticka cast
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses